Pa torrat amb oli, pebre negre i sal


Hui un plat ple de nOrmalitat, senZillesa, Natural, asseQuible, fàcil, espontanI, d’aprofitament.

Estem a casa per una causa aliena a la nostra normalitat, estem davant d’un cas que mai ens podíem imaginar. Les pel·lícules ens endinsaven en situacions similars, però per nosaltres eren més una fantasia que una possibilitat.

La normalitat ha de tornar i amb ella la nostra consciència social ha de canviar,  ser real,  ara i sempre. No hem de deixar-nos dur pel moment de fatalitat, i una vegada passat tornar a l’altra realitat, la que teníem instal·lada a la nostra consciència i que actuava tal com el moviment social demanava. Estem en el moment del canvi personal, individual, que es note a nivell general. És el moment de ser capaços de vore el que ens envolta i el que hem de canviar  per fer possible una millor societat.

Si teniu pa congelat, del dia d’abans, de tres dies abans… l’aprofitem? 

El tallem a rodanxes, a la safata del forn posem paper de cuinar, a sobre posem les rodanxes de pa a les que afegirem per damunt, pebre negre molt al moment, sal i oli d’oliva. Passem un pinzell per cada rodanxa per escampar bé els tres ingredients i…

Ingredients:

Pa

Pebre negre molt

Sal

Oli d’oliva

CUINAR NO ÉS DIFÍCIL,

ÉS UN PLAER

ÉS MOLT FÀCIL I NO ENS LLEVA EL TEMPS QUE PENSEM.

PAREM-NOS I GAUDIM DEL QUE ÉS IMPORTANT.

UNA BONA ALIMENTACIÓ HO ÉS!