Arròs de carxofa, sèpia, gamba i pimentó sec, per fer pericana

el

Arròs sec de carxofa, sèpia, gamba i pimentó sec

 

Pot ser cuinar a casa, amb productes no tractats no estiga de moda, però, què és la moda?

Per mi no és una moda cuinar a casa,  consumir productes de la terra, anar a comprar amb la bicicleta, anar a la peixateria del poble, anar a la carnisseria del poble, al forn del poble, per mi  açò  és, UNA PRIORITAT!

M’agrada fer esport a l’aire lliure, m’agrada llegir sentada en una pedra dalt d’un pic, mentre contemplo la muntanya del costat i m’evadeixo del taulell amuntegat per consolidar l’estatus social. M’agrada cuinar, m’agrada jugar amb els meus fills, m’agrada agafar la bicicleta i anar a pel pa, m’agrada fer un tast de tot allò que desconec i que m’ensenya que cada dia sé menys.

Continuem!

 

Si vols saber com fer l’arròs de hui, sols has d’enviar un email a      tastantelmon@hotmail.com  i amb molt de gust te la passaré!!

 

Salut i bon dia!

 

tAstantelmón2018