Llesques amb ou acompanyades de gelat de crema

el

LLESQUES AMB OU!

 

Un dolç únic, fet a casa aprofitant les sobres del pa!

L’any passat vaig descobrir que hi ha  un pa especial per a fer les llesques amb ou.  La meua curiositat va fer que demanara eixe pa i comprovar on estava la diferència. Sabeu quin va ser el resultat?  Em vaig gastar diners sense necessitat, i el pa, realment, era pa de llet un poc més gran.

Sempre s’ha aprofitat el pa del dia anterior o de dos dies anteriors per fer-les.  L’única cosa que se m’ocorre per a justificar que hi haja un pa especial per a fer llesques amb ou és el no aprofitar les sobres, tirar-les i augmentar el consum.

A la cuina d’aprofitament el que fem és transformar les sobres, donar-li una altra forma o reaprofitar, no tirar.

 

Ací teniu la recepta

                                           Llesques amb ou

 

Ara heu d’afegir una bola o dos de gelat de crema. La combinació espectacular!!!

 

 

tAstantelmón2017