Xulles de borrego a la planxa


Només des d’un atac de responsabilitat col·lectiva,

[…] podrem superar el que ve sense prendre mal”.   (Carles Capdevila)

 

  Menjar bé, no ha de ser un fet impossible!

 

Un bon tall de carn, un moment de plaer a la cuina, gaudint del desig de seure a taula i fruir amb la teua família, o amb amics, d’un dinar o un sopar excel·lent, sense més!

Organitzeu-vos, compreu amb mesura, però amb qualitat.  Deixeu-vos dur per les emocions descontrolades, com si acabares de descobrir allò que és nou, però que en realitat t’ha transportat a un d’eixos moments on et trobes amb la vida, com s’ha d’entendre. Viure és morir d’amor, de plaer, de satisfacció!

Li ho vaig dir a un amic, fa poc.  La vida la tenim tots, però pocs som els que la vivim. Viure la vida és gaudir de tot allò que t’envolta, sense desitjar res mes d’allò que’t dóna plaer.

La vida va lligada a una bona salut, a una bona amistat i a un bon menjar.   Vivim perquè el nostre cos està sa. Però per poder viure la realitat hem de ser amics dels nostres amics i poder reunir-nos a una taula plena de bon menjar, únicament per a gaudir de la companyia i de l’amistat!

 

Gaudim!

 

El plat de hui, entrarà a formar part, d’un dels menús diaris que podem plantejar-nos per a dinar o per a sopar. Així que crec que no caldrà que vos explique molt com va!

 

INGREDIENTS:

2 xulles per persona

sal

oli d’oliva

verdures per acompanyar

 

Procés:

Fiquem la planxa al foc.

Quan estiga calenta, fiquem la carn a torrar.

Una vegada torrada i en el plat, afegirem sal i oli al gust.

Acompanyarem de verdures a la planxa, al vapor o naturals.

 

tAstantelmón2017