Rèmol (rodaballo) al forn


Rèmol  (Rodaballo) de platja al forn!

 

INGREDIENTS: 

1 rèmol de platja, per persona

oli d’oliva

sal


PROCÉS: 

Precalfem el forn

Fiquem el rèmol a la safata on anem a torrar-lo.

El banyem d’oli i fiquem sal

Deixem coure al forn, el temps necessari, uns 25 minuts

Ja ho tenim!


L’agost passat, vam estar de vacances a Portugal. Em vaig enamorar d’un lloc, d’una cultura, de la seua gent i del seu menjar!  A Sao Martinho do Porto, al restaurant Pesca no prato situat a vora mar, vàrem fer un tast. La seua carta era visual, tot el que et podies  menjar, ho tenies en un aparador de peix fresc.

Ens apetia provar el rèmol,  més conegut com a Rodaballo, però ens varen dir que els preus s’havien disparat i era impossible comprar i presentar al restaurant,  el quilo anava a més de 48 €. Així que com que la resta era: orada, llobarro, a més d’altres peixos que ja coneixíem, ens van oferir la possibilitat de menjar cap de GAROPA  a la brasa. Com que no sabíem res del peix en qüestió, tan sols que era blanc, no vam perdre l’oportunitat de fer un tAst!

Menjant, menjar!

L’altre dia vaig anar a la peixateria del poble. A l’aparador tenien dos rèmols de platja. Així que sense pensar-m’ho dos vegades, els vaig fer meus i ens els vàrem menjar per a sopar.

Comprar no és difícil. I menjar menjar, tampoc!

Si compres el producte de qualitat, amb poc tens prou! 

De vegades, veiem impossible allò que és possible!

 

Cuinem a casa!  És fàcil i econòmic!  L’economia no és sols cosa dels diners. El cost d’emmalaltir el cos potser siga pitjor que altres efectes de la nostra compra!

 

 

tAstantelmón2017