Paella d’abadejo i alga wakame


Introduir un ingredient nou a la cuina de casa pot ser una oportunitat!

 

 

Ja fa dos anys que vaig descobrir una parada al Mercat de Russafa on venien algues. Olor a mar, dins d’un mercat. Feia por provar, però, jo em vaig atrevir a fer un tast.  No em vaig quedar indiferent, tot el contrari, em va agradar tant, que hui en dia és un ingredient més al meu rebost.  A casa ens agraden, no abusem d’elles, però no deixem que ens ho conten.

No he estudiat en un centre per a saber de cuina, no he treballat a cap restaurant. La imaginació, les ganes de gaudir de tot el que faig i el cor, són els tres ingredients bàsics que tots hauríem de tindre per a poder cuinar.

La meua cuina és una cuina de casa, feta amb amor, plena de sentiments i conduïda per les emocions! Amb enginy i sense por!

 

INGREDIENTS:

1 l de Caldo de peix

500 g  d’arròs

300 g de molles d’abadejo desalat

100 g d’alga wakame

oli d’oliva

sal

safrà de bri

pebre roig de La Vera

 

PROCÉS: 

Sofregim el bacallà a la paella amb oli d’oliva.

Quan estiga mig fet, afegim l’alga trossejada. Ho sofregim uns minuts i afegim el pebre roig.

Ara fiquem l’arròs i li donem unes voltetes.

Afegim el caldo de peix, calent, i deixem coure el temps que necessite perquè quede completament sec.

 

A gaudir d’un arròs fet en paella amb alga wakame!

 

tAstantelmón2017