MENÚ 7

el

Pasta i borrego acompanyat de xampinyons!!!

2017-02-13-16-18-44

Jo vos deixe la proposta. Després, vosaltres, ho distribuïu com el cos vos demane eixe dia.

Hi ha dies que vinc de treballar i el cos em demana un primer i un segon plat. Ma mare, és de dos plats per a dinar i dos per a sopar. A casa sempre ho feia així. El meu pare i els meus germans eren molt menjadors. Jo estic tan atabalada, que moltes vegades amb un sol plat, per a dinar, ja en tinc prou, però, hi ha dies que en necessite, un primer i un segon.

El dia que el meu cos em demana dos plats, arribe al sopar i amb una fruita o un iogurt, m’apanye. Però el dia que menge una amanida i un plat de pasta, cereals o llegums, a la nit, prepare, carn, peix, ou… proteïnes de consum ràpid.

El menú de hui, me’l vaig menjar tot per a dinar.A la nit, com que feia fred, vaig beure’m un got de caldo de pollastre que tenia preparat.

Ja vos dic, el cos demana. Jo deixe ací idees, vosaltres adapteu-les a la vostra situació. Estem acostumats a fer 5 menjades al dia, però hi pot haver moltes variables i hem d’escoltar el nostre cos.

El dia que treballe fora de casa, deixe preparat tot el que puc i quan arribe, calfem i a gaudir de la nostra cuina de casa.

 

MENÚ

 

Nius al pomodoro amb all, pebrera, oli i sal

Coll de corder al forn

tAstantelmón2016

 

2 comentaris

 1. muy buena pinta!

  M'agrada

  1. tastantelmon ha dit:

   Y muy rápido de preparar! Una buena opción para un dia de la semana.

   Liked by 1 person

Els comentaris estan tancats.