MENÚ 6


Un altre menú!

2017-03-01-16-49-25

He de contar-vos dos cosetes que no puc deixar sense explicar. Parlen de cuina, concretament del meu blog. Una és bona i l’altra és dolenta, però les dos em fan créixer per a saber deixar de costat les vanalitats i acostar-me a aquells que omplin de humilitat tot el que fan.

Dijous passat vaig haver de fer front a algú que marcava el seu territori, sense donar-me opció. Em va deixar molt clar quina era, segons ell, la feina que havia de fer al meu blog si volia triomfar.

Tan sols dir-li a la persona en qüestió:

                                   Estàs molt equivocat. Jo no pretenc llevar-te la teua presa, però, tampoc aguantaré que la por et faça menysprear un treball fet amb l’amor del que estima el que fa. No ho faig per ser la millor, ho faig perquè vull! M’agrada, m’apassiona i em fa vibrar.

Divendres em van preguntar on podien trobar-me. Pensaven que tenia el meu restaurant.

He de dir-te:

    Encara sóc un blog. Tan sols els meus amics gaudeixen, de moment, dels meus plats. Però continue treballant per a poder ensenyar el meu treball i poder compartir amb altra gent un dinar a casa, una visita a la meua ciutat i passar un dia gaudint de la meua cuina. Cuina feta a casa amb els millors productes que trobem al mercat.

 

I ara, passem al que realment ens importa, el menú que propose per a un dia qualsevol a casa nostra:

Plat fort del desdejuni: unes Llesques amb ou El plat principal per dinar,  uns   Fideus amb peix i marisc .  Per sopar, un plat lleuger, una   Broqueta de vegetals, tofu i lletuga de mar  Necessitem alguna cosa més?

 

 

Fideus amb peix i marisc

foto170

 

Broqueta de vegetals, tofu i lletuga de mar

foto115

 

Llesques amb ou

foto15lo

 

Gaudim dels moments, mai deixem passar un moment. Cuinem a casa!

tAstantelmón2017