MENÚ 5


Desdejuni, dinar i sopar

menu-5-jpg

 

Menjar, menjar real, no és dificil. El més dificil de tot açò és, saber el que vols.

Potser la lluita no siga la correcta, o sí, no ho sabem molt bé. Les modes estan ací i la gent canvia al mateix compàs que marca la música que estiga escoltant. Quan avances, veus que tot és relatiu. No hi ha una veritat absoluta i el que s’intenta és arribar a comprendre l’entorn que ens envolta.

La supervivència de l’espècie, no passa per un lloc, ni per una acció concreta. Tots actuem, i si volem, podem transformar el destí global. Amb la nostra manera d’actuar i de viure podem aconseguir el que ens proposem, individualment. Si ho sumem tot, de manera col·lectiva, tot pot canviar.

 Hui podem desdejunar carabassa torrada, dinar una crema de bròquil acompanyada d’una bona amanida i sopar vedella amb un rostit de creïlles. Dificil de preparar, no. Ho podem tindre tot previst, així el nostre cap gaudirà de l’activitat que estiguem desenvolupant, sense res més que aprofitar-nos de la nostra organització!!!

DESDEJUNI

Un bon suc de taronja o de la fruita que més vos agrade, un bon café amb llet o un te i:

CARABASSA TORRADA

Dolços de la tardor
Dolços de la tardor

 

DINAR

Comencem el dinar amb una bona amanida, plena de colors i amb la verdura del moment!  Continuem amb:

CREMA DE BRÒCOLI I AMETLLES

Bròcoli i ametlles
Bròcoli i ametlles

SOPAR

VEDELLA ADOBADA A LA PLANXA AMB ROSTIT DE CREÏLLES

2017-02-05-10-46-02-1

Un altre dia passat, una altra història, un bon dia per menjar com cal!

 

tAstantelmón2017