MENÚ 4


UN MENÚ DE L’HORTA I DEL MEDITERRANI!

menu4

Els plats a destacar hui són, un arròs amb bledes per a dinar i la mussola amb all i pebre per a sopar.

No deixa de ser un menú de cuina valenciana. Aquella que hem practicat i hem disfrutat, generació rere generació. Són plats originals, sense decostrucció. Fets amb productes de l’horta de València i del mar Mediterrani.

Amb la passió i l’estima pel que faig.

Hui ha sigut un dia ple d’afirmacions directes. Aquelles que ja saps, però que encara et queda l’esperança de pensar que tot és possible. El que tu t’imagines potser siga un mal somni.

Hui  he vist les dos cares al llop,

He tingut el plaer de poder vore com preparen uns panetonnes de xocolata en un forn tradicional i se m’ha posat la pell de gallina. Ara mateix estic emocionada. Pensar que açò s’acaba no m’agrada. S’acaba per a la gent com tu i com jo, la que no tenim moneda suficient per a poder satisfer les necessitas primàries amb aliments de qualitat. S’imposa el sistema de grans productors. Gent  amb l’únic objectiu que s’imposa en aquesta societat, omplir-se les butxaques de diners.

Per una altra banda he tingut la sensació que qualsevol pot arribar a destruir la teua il·lusió. “Ets una persona que fa un blog amb uns principis, no tens res a fer”. De vore el teu blog, m’està entrant gana. Que tingues molta sort! Si algun dia arribes a ser rica i famosa, ja saps que estem ací, podràs pagar els nostres serveis.  Perdona?  Has intentat riure’t de mi? Doncs, no ho has conseguit!

Però jo continuaré, un somni és un somni, una il·lusió és una il·lusió. M’agrada el que faig, estime el que faig. Ací al blog deixaré escrit el que en un futur es podrà llegir i farà gaudir a les ments més curioses. Trobaran en ell el racó que omplirà les seues ments buides de sensacions. Amb ell gaudiran, aprenent a fer bon menjar i sentiran allò que a poc a poc es va perdent, l’AMOR PER FER LES COSES AMB PASSIÓ.

MENÚ Núm. 4

 

DESDEJUNI

 

Coquetes

20160215_075556_8_bestshot

DINAR

Com cada dia, una bona Amanida per a començar el dinar!!!

PLAT PRINCIPAL

Un arròs amb tradició!

Arròs amb bledes

 

arrosambbledes

 

SOPAR

MUSSOLA AMB ALL I PEBRE

 

mussola

Hui ha sigut un dia per a no oblidar.  Estic més forta que mai!!!  Així que prepareu-vos el menúde hui. Eixireu enfortits!!!

tAstantelmón2017