Nius al pomodoro amb all, pebrera, oli i sal


Cuinar amb amor fa que tot siga diferent!

Hui un plat de pasta que formarà part d’un dels menús.

20170206_134020_1_bestshot

Ser creatiu tots els dies de l’any és molt difìcil. Trobar el moment, quan estàs envoltada de milers d’activitats, i poder somiar, es fa complicat.

Hui  tenim un plat fàcil de fer, però, no deixa de ser igual d’important que un altre que necessite un poc més de temps en la seua elaboració. Així que aprofitarem i accelerarem tant com podrem l’explicació.

Què sents quan estàs a la cuina i el cap ha d’estar pensant en el futur proper?

Potser estigues sincronitzant-te amb el teu benestar personal.

Arribar a casa i no saber què menjaràs pot ser un poc estressant. Mires cap a la nevera, cap al rebost o a qualsevol altre lloc on tingues les teues reserves comprades. Has de poder alimentar el cos després d’un dia llarg, intens, satisfactori o no satisfactori de treball.

Comprar sense control, agafar allò que penses que et salvarà el sopar de qualsevol dia de la setmana, gastar perquè pots gastar, vas sobrat/ada de diners i no tens problema a omplir el carro. Lluir la teua manera d’entendre la vida i no ficar-la en pràctica. Seguir els cànons socials més seguits en eixe moment i ser part d’un grup on l’exclusió tan sols es dóna si no ets capaç de seguir-lo…

 Tot forma part d’un tot.

La cuina està en fase experimental. Hi ha molt de menjar al món, però en llancem més que en consumim, i una part important de la població mor de fam!  No ho entenc!

Fem de la cuina un lloc acollidor. El nostre laboratori particular on preparar menjar casolà, que ens aporte allò que necessita el nostre cos. Amb una bona alimentació, ho tenim tot guanyat!!!

 INGREDIENTS:

500 g de pasta seca

all

pebrera

oli d’oliva

sal


PROCÉS:

Bullim la pasta, els minuts que ens indica el proveïdor. Sempre a foc mitjà.

L’escorrem en un colador.

En una paella, fiquem oli d’oliva, l’all trossejat, la pebrera picada i la sal. Ho sofregim tot uns segons.

Afegim la pasta i ho barregem.

Emplatem

Ja ho tenim!!!

tAstantelmón2017