Cigrons amb ruca i abadejo


Un plat de somni, d’ací a uns anys!!!!

20170130_133451_7_bestshot

Fa temps que somiem amb els plats que cuinava la nostra iaia, mare, tieta.  Jo, fa temps somie l’arròs amb bledes que feia el meu iaio Paco. Li ficava una pebrereta al final, per donar-li el seu toc personal.

Són plats que poden quedar-se en l’oblit si no fem alguna cosa.  La creativitat l’hem deixada a uns altres. Ells ens diuen què i com. Estem immersos en una espiral que començà amb l’educació numerada. S’han deixat de banda les habilitats individuals. Ens han marcat com hem de posicionar-nos, però, nosaltres els hem deixat!

Comence a notar que açò s’acaba. Hi ha molts blogs, hi ha molta gent que cuina, hi ha molts aparells que ens faciliten la feina a la cuina, però, no som conscients que estem deixant de banda el producte que comprem i l’elaboració del plat que menjarem.


LA RECEPTA:

 

 INGREDIENTS:

cigrons bollits

abadejo desalat

ruca

aigua o caldo de peix

ou bollit

oli d’oliva

sal


PROCÉS:

En una cassola de ferro fiquem oli d’oliva.

Quan estiga calent afegim l’abadejo i la ruca i ho sofregim.

Afegim els cigrons, l’aigua o caldo de peix . 

Deixem coure a poc de foc uns 15/20 minutets. Afegim l’ou bollit, ratllat o a trossos.

 

Ja està!  Emplatem i a dinar!!!!

 

tAstantelmón2017

 


Els que no ens imaginem, pot ser possible?

A la ciutat de THNEEDVILLE: 

                La vida està perfectament programada.

               La natura fa molts anys que ha desaparegut.