Menú 2


El aliments processats són aquells que han patit algun tipus de variació abans que nosaltres ens els puguem menjar.

2017-02-05-12-31-36

El nostre cos està acostumat a menjar llegums, fruita, carn, peix fresc, aliments de primera qualitat, en  estat natural. Nosaltres, a la cuina de casa, els processem sense utilitzar additius, sucres, colorants.

La indústria, per a poder obtindre resultats, quan processa un aliment, sí que ha d’afegir additius, sucres, colorants…

Hem evolucionat a tots els nivells i no anava a ser menys amb l’alimentació. És un gran avanç, però estem deixant tant de costat la nostra part creativa a la cuina que perdem qualitat per tots els costats.

La solució als moments d’estrés que patim, deguts a la voràgine diària en la qual estem instal·lats (casa, treball), està en la nostra manera d’organitzar-nos. Una casa és com una empresa i t’agrade més o menys, les feines que has de fer, han de  ser coherents amb tu mateix. Les teues accións a nivell individual,  seran les que et donaran la qualitat de vida desitjada i no ho oblidem, no és tan perfecta com ens la fan vore.

La indústria ha realitzat un treball d’estandardització, per a poder satisfer la demanda de necessitas alimentàries de manera general. I segons la demanda, ha anat desglossant-la per sectors (xiquets, light, sense gluten, bio, eco, producció local…)  Tot açò passa a poc a poc, com evoluciona el mercat.

Amb l’ajuda de les imatges, les grans empreses ens transmeten, felicitat, frustració, estalvi. Ens fan sentir culpables,  fent-nos creure que ens fan una feina necessària per a poder donar-li al teu cos allò que és de primera necessitat, l’alimentació adequada! A poc a poc, gràcies a l’ajuda d’algú que no ens coneix personalment, sap de nosaltres mitjanant estudis estadistics i de mercat. Han aconseguit introduir a la nostra dieta, una gran quantitat d’ingredients artificials, químics i additius alimentaris que li donen un sabor tan atractiu al que mengem, que poden arribar a ser addictius. I ens hem cregut que el nostre problema, la pressa, que ens atabala constantment, ens l’han solucionat.

Vos convide a cuinar a casa. Organitzeu-vos i milloreu la vostra qualitat de vida. No sempre podrà ser, sempre hi ha imprevistos, però que estos no siguen la tònica del dia a dia. Solucionem nosaltres els nostre problemes. No deixem en mans de qui tan sols té interessos econòmics la nostra alimentació!


MENÚ 2

El desdejuni, l’esmorzar i el berenar, podem cobrir-los amb un suc natural, una beguda làctia o vegetal i amb LLESQUES AMB OU ! Vos assegure que és perfecte. Ací a casa funciona.

Què dinem hui?


AMANIDA VERDA

20161119_132022_8_bestshot

NYOQUIS AMB VERDURES

foto172


Què sopem hui?

CALDO DE VERDURES

20160114_172704_5_bestshot-001 còpia

LLONGANISSES EN TOMATA AMB ROMANÍ

20160516_203143_1_bestshot

tAstantelmón2017