Costelles de vedella al forn


Un plat únic!

Ací vos deixe una idea molt bona per a fer un sopar.

Fàcil, pràctica i molt completa.

2016-10-04-07-57-50

He preparat les costelles de vedella com la meua mare preparava el pollastre i la cuixa de corder. La idea? D’ací, de la cuina de la meua mare, que alhora va ser herència de la cuina de la meua àvia Elvira i de la tieta Rosita.

La cuina no és dificil. És més econòmica la cuina de casa que la de fora de casa. Estem parlant d’un plat que per a 4 persones té un cost total de 14 euros, 10 minuts preparació  i un gust personal inimaginable. 

Durant la setmana, no deixeu que entre tant de cartró i plàstic a casa. Relacioneu-vos amb els vostres carnissers, gaudiu de la compra igual que ho feu dels vostres cafenets amb els amics i sobretot,  gaudiu de la vostra cuina. CUINEM A CASA! 

Ingredients:

Costella de vedella amb el seu os, amb tres colps per a separar-la en trossos i poder menjar-vos-la còmodament.

Ingredients:

costella de vedella

1 ceba cada dos persones

1 creïlla per persona

pebre negre mòlt, al moment

oli d’oliva

sal

Procés:

En una cassola de fang fiquem les costelles de vedella i les salpebrem. Fiquem les cebes senceres. Les creïlles partides per la meitat, amb talls formant quadrats. Els afegirem el pebre roig fumat i sal. Fiquem oli d’oliva, de manera generosa, per les costelles, les cebes i les creïlles.

Fiquem al forn, prèviament precalfat a 180 graus. Deixem que es vaja fent. Quan estiga rostidet, pugem la temperatura a 220 o 250 graus, fins que veiem que la carn agafa un color fort.

Gaudiu del plat. Està excel·lent!

*** La carn és ecològica, comprada al mercat de Russafa  a ecobonprofit. Podeu comprar-la per internet.

tAstantelmón2016