Base de fenoll i ceba caramelitzada amb figatells


Descobrint!

20160305_134836_1_bestshot

Potser els que esteu darrere de la pantalla, mirant l’entrada del blog, no vos sorprenga el plat de hui. Estem parlant dels figatells, però jo vos seré sincera, fins fa poc, desconeixia la seua existència. Mai no els havia tastat.

Tan sols sabia que a les mans tenia un cosí germà de l’hamburguesa. Així que pensant com treure-li partit, i fer que destacara a taula, vaig confeccionar una base de fenoll i ceba caramelitzada. Aquesta base fusiona perfectament amb la part salada i especiada del plat, els figatells.

De la recepta de hui, tan sols anem a explicar com es fa la base. Una base que pots fer perfectament a principis de setmana. Es manté a la nevera perfectament més de 3 dies. És una base perfecta per a fer d’acompanyament amb les carns o el peix.

Recepta base: (Fenoll i ceba caramelitzada)

Ingredients:

fenoll

ceba

oli d’oliva

sal

sucre negre

Procés:

Trossegem la ceba i el fenoll.

En una paella afegim l’oli d’oliva.

Quan estiga calent afegim el fenoll i la ceba.

Salem i li fiquem sucre.

Deixem ofegar un bon ratet a foc baix.

Ja la tenim!!!

***Els figatells  només teniu que  torrar-los a la planxa amb un poc d’oli en la paella

A gaudir del moment!

tAstantelmón2016