Sofregit de tomata i pimentó


Seguim amb les bases que podem tindre preparades al nostre rebost i així podrem fer els nostres plats per a dinar o per a sopar en un no-res!

 

foto157

 

Una coca, un entrepà amb tomata, unes torrades, una pizza, tot ho pots tindre preparat en un moment si abans ja has fet la feina.

Hui us passe la recepta, de tomata amb pimentó. Jo la faig fregida amb oli d’oliva i ceba, la fique en pots al bany maria i ja tinc tomata al rebost, per a un imprevist o per a seguir la meua programació a la cuina.

Jo us passe una mida, vosaltres heu d’adaptar-la a les mides que dessitgeu fer.

Ingredients:

200g de pimentó verd

100g de ceba

800g de tomata

oli d’oliva

Procediment:

Trossegem la ceba i el pimentó. Comencem a sofregir en una paella amb oli d’oliva i li fiquem sal. Afegim la tomata i deixem sofregir a poc de foc el temps que necessiteu. Per a les mides que us fique jo la vaig tindre 1 hora a la paella.

La deixeu refredar. Quan ja la tingueu freda, prepareu pots de vidre de conserves que compreu i els ompliu. Tanqueu-los bé i fiqueu al bany maria uns 20 minuts. Deixeu refredar a la mateixa cassola i ho traieu quan ja estiga fred del tot.

 

Ja tenim una altra recepta base!

 

tAstantelmón2015