Arròs melós d’alga wakame i tirabecs


L’arròs! El cereal preferit a casa.

Molta gent em pregunta d’on he tret les receptes que publique, quin llibre m’he comprat, de quina web, quin programa de televisió veig… Jo no sé molt bé com explicar-ho. No hi ha cap explicació normativa, no hi ha un ordre i tampoc conec molt bé quina  part del meu cervell es connecta i fa sorgir el moment.

Observe, disfrute i aprenc. Intente connectar amb la gent que ven el seu producte i creu en ell. Gent que sap de què parla, la mateixa que intenta competir amb la publicitat enganyosa de projectes econòmics a gran escala.

Als consumidors ens intenten abduir amb una publicitat pensada per a reconduir el nostre estat d’ànim. Malgrat això alguns intentem allunyar-nos i deixar enrere la comoditat proposada. Volem adaptar el nostre entorn culinari casolà a les noves opcions que t’ofereix el mercat de sempre.

foto25lo

El plat que ens ocupa hui  és un arròs fet amb un nou element de la meua cuina, les algues.

Aquesta experiència m’ha donat el plaer de poder cuinar i tastar un plat diferent amb un gust exquisit.

Ingredients per a 4 persones:

35ml oli d’oliva

150 g tirabecs (bajoca o carxofa)

30g alga wakame

1000ml de caldo de verdura

250g arròs

Preparació:

Trossegem l’alga wakame i els tirabecs.

Sofregim els tirabecs i l’alga wakame, uns 10 minuts a temperatura baixa.

Afegim el caldo de verdura i deixem coure, 10 minuts a foc mitjà.

Quan comence a bullir afegim l’arròs i deixem coure 12 minuts.

Emplatem i a gaudir d’un plat exquisit!

tAstantelmón2015