Aletes de pollastre arrebossades amb fideus


Una recepta deliciosa i molt, molt fàcil de fer.

Als nanos els encanten les aletes de pollastre. Si a més a més els introduïm un ingredient nou que les faça cruixents i diferents, encara els agradaran més.

Els fideus les faran divertides i encantadores. Gaudiran del moment amb el soroll del fideu cruixent, i nosaltres, en qüestió de 15 minuts, tindrem el sopar fet.

foto112

Els que em seguiu de fa temps ja sabeu que la carn que mengem a casa és una carn ecològica. Es nota en la qualitat i en la quantitat. No és el mateix una aleta d’un pollastre tractat no sabem amb què i la d’un pollastre criat en llibertat.

Si no heu tastat encara la carn ecològica, no dubteu a consumir-la. Us he de dir que en comparació amb la carn que ens havien acostumat a consumir la diferència és tan gran, que una vegada la tasteu no en comprareu una altra. Existeix una diferència de preu evident, però molts no acostumen a calcular el cost per a la nostra salut, una peça fonamental per a considerar el cost real. Si nosaltres consumim salut, el preu a pagar és molt inferior al que costa la compra d’un producte de qualitat.

Estem parlant que una aleta d’un pollastre d’aquests que venen en els supermercats o en tendes de carn no ecològica està en uns 3,50 € el kg, mentre que jo compre les aletes de pollastre ecològic a un preu de 4,99 € kg. Atents, de l’aleta comprada al supermercat en necessite unes 4 per cap, ja que el seu volum no dóna per a més, la seua textura és dura i sense carn, més os que molla. Mentre, amb dos aletes de pollastre ecològic per cap en tenim més que suficients. Tot això sense comptar que el seu sabor, la seua textura i la seua mida em recorden les dels pollastres que menjàvem criats a casa.

Crec que, a poc a poc anem coneixent-nos. Estem retrobant-nos amb el menjar d’abans, és l’evolució del moment en què vivim. No tornem enrere, no és això, tot el contrari. Ens hem adonat que el camí que havíem agafat no era el correcte i estem redirigint-nos i tornant a la vida sana i de plaer, de menjar per gust i no de menjar per menjar.

Ingredients per a 4 persones:

8 aletes de pollastre ecològic

oli de gira-sol

sal

farina

ous

fideus del núm. 0

Preparació:

Partim les aletes de pollastre i les salem.

Les enfarinem i les passem per l’ou batut i pels fideus.

Ho fiquem tot a fregir a la paella, amb una quantitat generosa d’oli molt calent.

Voltegem i… ja ho tenim!

*** Com a salsa jo he utilitzat tomata confitada que m’ha regalat la meua amiga Pepa, feta amb tomates de l’horta de Meliana.

Acabem de preparar un sopar en 15 minutets. Podem combinar-lo amb un bullit de creïlla valencià com a primer plat.

tAstantelmón2015