Arròs de xipirons, crancs i bajoca


Arròs en paella!

20150610_135158_Richtone(HDR)

 

Menjaríeu l’arròs de hui?

Necessitem per a quatre persones:

(la paella te una mida de 55 cm)

500 g d’arròs

400 g de xipirons

400 g de bajoca

250 g de crancs

1 cullerada de pebre roig

2 litres de caldo de peix

safrà de bri

sal

oli d’oliva

Primer preparem la bajoca.

Fiquem la paella al foc amb oli d’oliva (150 ml). Quan estiga calent, incorporem els xipirons, una vegada mig fets, incorporem la bajoca i la sofregim uns 10 minuts, el foc al mínim. Incorporem els crancs i sofregim uns 2 minuts. Afegim la cullerada de pebre roig i sofregim 30/40 segons. Fiquem l’arròs i sofregim durant uns 5 minuts, juntament amb el safrà de bri. I ara ja és el moment d’afegir el caldo.

Deixem que alce el bull, a foc fort, i una vegada alçat el bull, fiquem el foc al mínim i deixem que es vaja consumint el caldo, provem de sal i si fa falta, n’afegim. Una vegada consumit el caldo, tapem la paella amb paper vegetal i deixem reposar uns 15/20 minuts.

I llestos.

A gaudir del moment, “Carpe diem”

Un arròs molt d’estiu!

tAstantelmón2015