Conill amb guarnició


No sabem què fer per sopar?

Doncs bé jo tinc la proposta per qualsevol dia de la setmana.

20150603_194616-001

Què us pareix la foto? És carn de conill encara que no ho parega. Jo tampoc recordava la qualitat d’un conill de veritat. Les costelles tenen carn i les cuixes també. A la foto teniu una costella del conill. A més de carnosa està saborosa.

Amb mig conill ecològic, i un bon tall, podem sopar 4 persones i quedar-nos més que satisfetes. Li fem una guarnició i a gaudir d’un plat sa, bo i ecològic 100 %.

A casa també podem menjar com menjaríem en un bon restaurant. La foto dels plats no serà de quadre, però l’excel·lència, sempre dic que està en la imperfecció. Hem de posar en valor la cuina de casa, imperfecta, de qualitat, de creació personal i amb la satisfacció pròpia d’haver contribuït al benestar personal de tota la família.

Per aconseguir imperfecció, qualitat, desenvolupar la creativitat i sentir-nos satisfets, hem de comprar menjar. Menjar de qualitat, menjar de mercat que no és el mateix que menjar de supermercat.

Ingredients per a 4 persones: 

1/2 conill ecològic trossejat

2 carlotes

1 ceba

200 g de tomata trossejada

10 bolets del sol

sal

oli d’oliva

1 tassa de conyac o brandi

Procés:

En una paella amb oli, fiquem a sofregir el conill i salem.

Quan ja el tenim mig fet, afegim la carlota, la ceba, la tomata, tot trossejat i els bolets del sol, sencers. Ho sofregim tot junt, fins que la verdura estiga tendra.

Afegim el conyac, deixem que s’evapore i afegim un gotet d’aigua. Deixem coure el temps que calga, uns 15 o 20 minuts a foc mitjà.

Ja el tenim!

Recordeu, un trosset de pa al costat.

tAstantelmón2015