Orada a la llima


Senzill i saborós !

20150306_141636

 

 

 

Moltes vegades pensem que la cuina és molt complicada. Amb bona matèria prima i una idea senzilla, tens un plat que t’assegura un exit de sabor i color excel·lent.

 

Us torne a dir, i ja sé que sempre ho faig. No tingueu por als fogons, agafeu idees i en 10′ de preparació manual tens més que suficient per a poder preparar un bon plat, la resta ja s’encarregarà el foc, d’aconseguir el resultat final.

 

Ingredients:

 

Una orada per comensal.

1 ceba mitjana per orada

1 o 2 llimes

oli d’oliva

sal

 

 

Procés:

 

Preparem la font on anem a fornejar les orades. Pelem i tallem les cebes, les fiquem a la base de la font. Damunt de les cebes fiquem les orades, les salem i fiquem rodanxes de llima a sobre de l’orada, reguem amb oli d’oliva.

Fiquem al forn a 180º. Ja calent, introduïm les orades al forn i deixem que es facen 25′, amb el foc del forn baix. Una vegada passat estos 25′, ficarem el forn dalt i baix i deixarem que es faça 15′ més.

Emplatem i servim.

 

tAstantelmón2015