Plat Principal (Estofat de seitan)


Plat Principal:

Estofat de seitan amb verdures.

20150214_150826

Vols menjar un estofat i quedar-te lleuger? Vols sentir-te bé i saber que li has donat al cos tots els nutrients que necessita, com si d’un bon tros de carn es tractara? Doncs ací tens l’opció que estaves buscant!

Continuant i quasi acabant, a falta de la publicació de les postres, arribem al plat principal del nostre dinar. Hem utilitzat totes les verdures que ens han sobrat dels plats anteriors.

L’estofat de seitat i verdures

Ingredients:

carlotes

cebes

remolatxa

2 boles de seitan

oli d’oliva

sal

vi blanc

aigua

farina de dacsa

Procés:

Trossegem el seitan. En un plat fiquem la farina i arrebossem. En una paella amb oli d’oliva al foc ho fiquem a sofregir, volta i volta. Apartem i fiquem a la paella totes les verdures, ja trossejades, les sofregim uns 10 o 15 minuts a poc de foc, fiquem un got de vi blanc i aigua, afegim el seitan, i deixem a poc de foc uns 25 mintus.

Ja el tenim!  Un estofat de seitan.

No dubteu en tastar el substitut de la carn.

Si bé ho pensem, podem introduir a la nostra cuina, a poc a poc, uns ingredients fins ara desconeguts, que ens ajuden a variar la nostra alimentació, i fer més divertida la nostra cuina, la cuina de casa.

tAstantelmón2015