Primer plat: Crema de lletuga amb boletes d’arròs (Dinar vegà)


Continuem amb el menú. Després de gaudir d’unes torrades amb paté i una bona amanida, tastarem una deliciosa crema. A l’hivern la podem presentar amb un toc de calor i a l’estiu la podem prendre ben fresqueta.

La crema ja la vaig publicar, però ara ho torne a fer per a no perdre el fil del nostre dinar.

Primer plat: 

Crema de lletuga amb boletes d’arròs.

20141210_132746

Ací vos deixe l’enllaç per a poder fer la recepta.

El que heu de tindre en compte a l’hora de la seua elaboració, no és una altra cosa que aprofitar la lletuga que no hem utilitzat a l’amanida.

https://tastantelmon.wordpress.com/2014/12/16/crema-dencisam…-al-curry-groc/

A continuar gaudint d’un dinar de primera, fet a casa i amb ingredients de primera qualitat. No deixem que els governs ens mengen el terreny i impedisquen que la societat i la natura facen el seu camí. Apropem-nos i amb l’ajuda de tots fem una societat més solidària i sobirana alimentàriament. Creem i desenvolupem amb força una economia local sostenible i arrelada a la terra.

 

tAstantelmón2015