Pizza calzone amb massa de tinta de sèpia


 PIZZA!!!

La pizza és un bon sopar, de divendres, de futbol, de reunió d’amics, etc. A més la massa de la pizza pots farcir-la de qualsevol ingredient, i la pots fer de colors. La que hui vos presente és una pizza amb massa negra, feta amb la tinta d’una sèpia. Del resultat ja direu vosaltres si vos atreviu a fer-la i tastar-la. Estem parlant d’una calzone, una pizza tancada amb ingredients bàsics que sempre solem tenir a casa.

20141107_205503

Si podeu fer la massa amb el robot, ideal, jo la faig a la thermomix i la veritat que és molt ràpida de fer, però si heu de fer-la a mà ja vos dic que paga la pena. Una massa feta a casa és molt millor que una de les congelades. Jo vos avance els ingredients, cadascú que la faça com la fa habitualment.

També vos deixe l’enllaç de la pàgina on està el secret de la meua massa de pizza:

http://blogosferathermomix.es/trucosdecocinathermomix/2011/07/05/como-hacer-la-masa-de-pizza-en-thermomix/

Per a la massa:

Necessitem:

350 g de farina de forment

200 ml d’aigua

15 ml d’oli d’oliva

sal

25 g de rent

Ingredients per a farcir-la:

Tomata triturada i fregida amb orenga i alfàbega

formatge ratllat

2 tallades grans de pernil dolç

2 tallades de salami o d’una bona salsitxa

125 g de mató

I per últim la muntem:

Una vegada tenim la massa feta i estesa sobre la base on anem a coure-la li fiquem la tomata i el formatge ratllat. Posem les dos tallades de pernil dolç, el salami i el mató, repartit per tota la base.

La tanquem i la fiquem al forn prèviament precalfat, a 200 graus uns 20 o 25 minuts…

20141107_205817

Ja la tenim!!!

tAstantelmón2014