Sandvitx vegetal


Sandvitx vegetal per acompanyar

 

20141105_134151

Espere poder ajudar-vos a triar coses diferents cada dia per menjar, els meus plats estan pensats per a no pensar molt i fets amb productes molt propers i que es poden trobar a qualsevol lloc.

 

Anit vaig pensar que per sopar, com que l’anterior nit ja havíem menjat carn, fer una truita de creïlla però no sabia molt bé com acompanyar-la. Així que vaig pensar que com que m’agrada menjar-me-la amb pà, moltes vegades li fique all i oli, i també m’agrada fer un mos de truita i un de pimentó i barrejar les dos textures i sabors. Doncs:

Vaig fer el sandvitx que podeu vore a la foto

 

Els ingredients:

20141104_205015

Maionesa de carlota i ceba tendra (oli de gira-sol, 1 carlota bullida, una punteta de pimentó de la vera, 1/2 ceba tendra, un raig de vinagre de vi blanc i sal)

Pimentó roig torrat

Encisam

Tàperes

Tres o quatre llesques de pa de motlle (n’he comprat un de farina de dacsa)

 

Preparem els ingredients:

Fem la maionesa:   Al got de la batedora fiquem tots els ingredients per a fer la maionesa, fiquem la batedora i la deixem quieta fins que veiem que s’està quallant el preparat. Quan ja estiga alcem la batedora amb moviments verticals perquè tot es barrege bé. Si veiem que ens faltarà maionesa anem afegint oli.

Torrem al forn el pimentó roig. El pelem i el fem a tires.

Trossejem 2 o 3 fulles d’encisam

Ens preparem un muntonet de tàperes (va al gust)

Torrem el pa de motlle en una paella banyada amb un poc d’oli d’oliva.

 

Montem el sandvitx:

Fiquem una llesca de pa de motlle com a base, la untem de maionesa, al gust, li fiquem a sobre tires de pimentó, fulles d’encisam, tàperes i un poc de maionesa. Fiquem una altra llesca de pa de motlle i procedim de la mateixa manera, així fins a completar-lo. Poden ser 3 o 4 llesques.

El partim en quatre trossets i a gaudir del plat. Com vos dic jo el vaig acompanyar d’una truita de creïlla boníssima.

 

I ja el tenim!

 20141105_134541

a gaudir del plat!!!

 

tAstantelmón2014