tAstantelmón a la revista CUINA del mes de juny


Una de les meues receptes ha estat escollida com “LA RECEPTA DEL MES” a la revista CUINA del mes de juny. Esta és una de les millors revistes de cuina i gastronomia que s’edita a Catalunya. Ens dóna a conéixer receptes dels millor cuiners de Catalunya, ens mostra els seus vins, els nous productes que podem trobar als mercats, i moltes més coses que descubrireu dins d’esta publicació.

El passat mes de maig vaig participar, aportant una de les meues receptes al concurs que proposa la revista i que té com a premi, un àpat per a dos persones al restaurant Summum de l’Hotel Alimara de Barcelona.

Però,  el millor de tot ha sigut,  haver estat seleccionada com a Recepta del mes, i a més poder compartir un espai a la revista amb cuiners de la talla dels germans Roca o Carme Ruscadella. Com molt bé diu la revista,  a la vida cal:

menjar  |   beure   |   viure   |

cuina revista1

Salut a tots i si encara no heu provat l’arròs, us anime a fer-ho.  Ací us deixe l’enllaç perquè accediu directament a la recepta  http://wp.me/p4gaIS-et.

 • A València la revista és prou dificil d’aconseguir, però al centre de la ciutat o a la cooperativa Abacus la podreu trobar.

 

 

tAstantelmón2014

 

 

2 comentaris

 1. tastantelmon ha dit:

  Si, la veritat es que em va fer molta il.lusió. Açò t’espenta a continuar fent alló q t’agrada i compartir amb el món la teua cuina. Gràcies per la teua companyía en aquest món blocaire.

  Salut i gràciessss mil…..

  Maria José

  tAstantelmón

  M'agrada

 2. Pilar C. ha dit:

  Quina il.lusió que et debia fer! Ja m’ho imagino. Jo estic subscrita a la revista CUINA, m’encanta! Publiquen unes receptes boníssimes i a més uns articles de gastronomia ben originals, aprens molt! Ara tenen una oferta amb el 70% de descompte i a més et regalen un llibre de postres per fer a casa d’en Jordi Roca, com a bona gironina d’adopció en soc fan! L’oferta no la trobaràs a la seva plana, només al bloc “Les receptes que m’agraden” quan em varen dir que havien triat el meu bloc per fer la promoció quasi em desmaio! jejeje Una abraçada i moltes felicitats bonica!

  “Les receptes que m’agraden”

  Liked by 1 person

Els comentaris estan tancats.