ARRÒS CANTONÉS


L’altre día vaig fer l’entrada de la vedella amb bambú i bolets. Vaig comentar que el plat es podia acompanyar amb un arròs cantonés. Ací vos passe la recepta per a què no dubteu a  fer un dinar del que ningú quedarà indiferent i que a vosaltres no vos costarà ni mitja hora de fer.

20140430_131757

Que necessitem:

Per a quatre persones:

400 g d’arròs basmati

100 g de pèsols

100 g de pimentò verd

150 g de carlota

200 g de cues de gamba

sal

oli d’oliva

salsa de soja

Bullim l’arròs en una cassola, el temps que ens indique el proveïdor. Una vegada bullit, el que farem serà colar l’aigua, passar-lo per aigua gelada i deixar que s’escorrega bé.

En una paella fonda, sofregirem la carlota, el pimentó, prèviament trossejats, juntament amb els pèsols i les cues de gamba.

Quan ja estiguen sofregits afegirem l’arròs, el saltejarem juntament amb la verdura i el peix i li afegirem salsa de soja.

Una vegada hem acabat el procés anterior, ja està.

A gaudir del moment.

Ací vos deixe l’enllaç de la vedella…https://tastantelmon.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=967&action=edit

Nota:

Si no teniu cues de gamba, ja que són molt cares per a la qualitat que ens donen, no passa res, està igualment bo. Podeu afegir-hi una truita a la francesa, trossejada, salsa agredolça, etc.

Ja vos dic, aneu provant i voreu com la cuina cada vegada vos farà més goig i serà com una afició més. Ens proporcionarà una enorme satisfacció personal que a més la podreu compartir. La cuina sempre ha sigut una activitat col·lectiva, d’equip.

tAstantelmón2014