Arròs de botifarra i llonganisses


És fortet, però està boníssim!!!

20140419_142502

 

Productes del comerç del poble.

Ja sé que pot ser dificil anar a comprar tots els dies a les tendes del poble i per això acabem a les grans superfícies, però…

La qualitat del producte està ací, en el producte que comprem als xicotets productors. Del camp a casa, de la barca a casa. No deixem que ens enganyen. Ajudem els artesans i els productors d’allò que es pot fer a casa nostra, entre altres raons perquè del seu èxit ens en beneficiem tots.

Les botifarres i les llonganisses que he utilitzat les he comprades a la canisseria del poble, de tradició familiar i amb la mateixa fórmula d’abans. I no s’enganyen no. Potser no n’hàgeu tastat unes de semblants.

L’arròs de hui, com el d’uns altres dies, l’hem compartit amb una persona molt especial, la meua mare, lluitadora incansable, a casa i fora de casa, molt bona crítica i ajudant de cuina. Ella m’ha ensenyat a estar a totes i a lluitar dia a dia, sense donar-me mai per vençuda.

Necessitem per a quatre persones:

2 botifarres de ceba

3 llonganisses

150 g de tirabecs, bajoca o carxofa

1 trosset de nyora

pebre roig

400 g d’arròs

1000 ml d’aigua

sal

oli d’oliva

Què hem de fer?

Fiquem l’oli d’oliva a la paella fonda i afegim la verdura i la carn, tot trossejat. Sofregim uns 10 / 15 minuts. Afegim el pebre roig, la nyora trossejada i sofregim uns 20 segons. Ara ja toca ficar l’arròs i remenejar uns 60 segons.

Afegim l’aigua, que prèviament haurem calfat, i deixem bullir uns 20 minuts.

I ja està !!

A taula que hem de dinar.

tAstantelmón2014