8 de Març


“És tan reaccionari creure que les dones no estan capacitades per a determinades feines com pensar que totes són tendres, sensibles i intuïtives. Cada dona és un individu, no és l’espècie.”

(Isabel-Clara  Simó) 

Cargas de cámara

Hui és el dia de la dona. Sóc del pensar, que sí, que aquest pot ser el nostre dia, però també vull incloure-hi tots els hòmens que també es preocupen perquè les dones no siguen tractades de manera diferent i que lluiten igual que nosaltres per la igualtat. El dia a dia ja és una lluita constant per a les dones i els hòmens que han viscut, que vivim i que viuran, una lluita per la supervivència en uns temps i una societat constantment canviant.

Amb el temps tots hem canviat, la societat ens ha marcat el camí, a pesar d’això hem de ser lliures, hem de lluitar i hem de gaudir el moment que ens ha tocat viure.

Acabe de rebre un washap de dos amigues, que tinc en molta, molta estima, i que conec ja fa molts anys , Adela i Noemí (Ade i Noe).  Ade m’ha dit que jo sóc, somiadora, atrevida i alhora complicada, que ja mostrava açò a València quan estàvem estudiant i ara s’està confirmant. Ella ha dit que Noemí i ella són més apassionades. Però, ara jo vull dir-los que totes tres, som somiadores, atrevides, complicades i apassionades. Ens comuniquem tots els dies, o quasi tots, gràcies a les noves tecnologies, vivim molt lluny (Museros – Gandia – Còrdova), però ens uneix eixa amistat de la que gaudim dia a dia, i que ens fa estar ahí, encara que el temps passe i no tinguem un contacte visual directe (Gràcies:  Tecnología!!). Les tres som dones, dones diverses, amb caràcters diferents, i actuacions diferents, úniques en la manera d’acarar les nostres vides.

I no vull acomiadar-me, sense recordar totes aquelles dones i hòmens que m’han acompanyat, m’acompanyen i m’acompanyaran en el meu camí, Begoña, Pepa, Míriam, Anna, Maria, … i en especial al meu company del dia a dia, amb qui compartisc una part molt important de la meua vida, Andreu.

Bon dia a totes i tots.

Que tots els dies siguen el dia de les dones, i dels hòmens també!

tAstantelmon2014